Субота, 20.04.2024, 05:41
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальний заклад "Бугаївський ліцей Ізюмської районної ради Харківської області"


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 28
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » дошкільний підрозділ » Новини

Тижня безпеки дитини

Педагогами проводилися тематичні заняття: «Допоможемо Землі та станемо їй друзями», «Допоможи собі сам», «Небезпечні речі» , «Мандрівка до країни Вітамінії», «Про двох веселих сірничків»та інші, бесіди: «Промислові підприємства та навколишня природа», «Спеціальні служби порятунку», «Небезпечно! Пожежа!» , які формували у вихованців бережне ставлення до свого здоров’я та особистої безпеки. Вихователі залучали дітей до ігор-інсценізацій «Задзвонив телефон», «Загорівся кицькин дім» тощо, де діти мали змогу продемонструвати набуті знання та вміння під час небезпеки.

Вихователями : Тарасовой С.В..Кохан Л.О., Бобрусь А.Г.,Сідаш І.І. під музичний супровід Скринник В.П. була проведена лялькова вистава «Про вогонь нам треба знати: з ним не можна жартувати!»

Крім заходів, що організовувалися безпосередньо вихователями, також створювалися умови для самостійної художньої діяльності дітей, сюжетно-рольових ігор: «Рятувальники», «У автобусі», «Лікарня», «Ми - пішоходи», «Пожежники поспішають на допомогу» та інші. Вихователі усіх вікових груп, під час організованої діяльності та в повсякденному житті, використовували художнє слово, де мали змогу продемонструвати дітям небезпечні ситуації, які можуть трапитись, та в процесі обговорення творів, знайти шляхи їх вирішення.

 Набуті знання діти відтворювали під час дидактичних ігор: «Предмети корисні, але небезпечні», «Добре - погано», «Предмети особистої гігієни», «Оціни вчинок» та під час рухливих ігор: «Хто швидше збереться», «Червоний, жовтий, зелений», «Горобчики та автомобілі».

В рамках «Тижня безпеки дитини» в дошкільному підрозділі  був проведений конкурс малюнків , оформлена виставка дитячих малюнків на тему: «Захистемо Землю та станемо їй друзями» та в рамках акції «За чисте довкілля» вихованці висадили петунії , а працівники прибраи  прилеглі території до дошкільного підрозділу.

26.квітня 2018 у дошкільному підрозділі відбулися практичні тренування з евакуації дітей та працівників закладу у разі виникнення надзвичайної ситуації. Зазначений захід дав змогу підвищити рівень знань та отримати практичні навички щодо дій у надзвичайних ситуаціях, як дітей, так і дорослих, засвідчив вміння діяти за інструкцією та допоміг скоректувати психологічну готовність дітей і персоналу закладу до сприймання навчального матеріалу та практичного відпрацювання дій. В тренуванні взяли участь 17 працівників та 50 вихованців.

  

  

  

  

Категорія: Новини | Додав: sania (04.05.2018)
Переглядів: 370 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Контакти
КЗ "Бугаївський ліцей Ізюмської районної ради Харківської області"
Адреса: пл.Центральна,12 с.Бугаївка, Ізюмський район, Харківська область, 64320
Телефон:05743 63-7-80

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz