Понеділок, 06.05.2024, 01:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальний заклад "Бугаївський ліцей Ізюмської районної ради Харківської області"


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 28
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Грудень » 23 » Підсумковий семінар на базі КВНЗ «ХАНО» за темою: «Ноосферна (еволюційна) освіта – шлях до ноосферної цивілізації»
11:47
Підсумковий семінар на базі КВНЗ «ХАНО» за темою: «Ноосферна (еволюційна) освіта – шлях до ноосферної цивілізації»

21 грудня 2016 року представники Бугаївського НВК взяли участь у роботі семінару на базі КВНЗ «ХАНО» за темою: «Ноосферна (еволюційна) освіта – шлях до ноосферної цивілізації», під час якого відбулась презентація результатів дослідно-експериментальної діяльності у 2013-2016 роках експериментальних навчальних закладів регіонального рівня за темою «Навчання і виховання учнів через природовідповідну (ноосферну) освіту і екологічну безпеку» (науковий керівник – Кузнецова А.Ф., д.п.н.). Серед виступаючих була і Воєца Марія Миколаївна, практичний психолог Бугаївського НВК, яка познайомила з результатами та висновками щодо досліджень психічних станів учнів у процесі впровадження ноосферної освіти.

Друга частина семінару була присвячена персональному відзначенню учасників експерименту. Бугаївський НВК за успішне здійснення у 2013-2016 роках дослідно-експериментальної роботи регіонального рівня «Навчання і виховання учнів через природовідповідну (ноосферну) освіту і екологічну безпеку» нагороджено Грамотою Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти».

За високі досягнення в дослідно-експериментальній роботі регіонального рівня «Навчання і виховання учнів через природовідповідну (ноосферну) освіту і екологічну безпеку» Грамотами Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» нагороджені педагогічні працівники НВК: Дикань А.В. (заступник директора з навчальної роботи, вчитель історії та правознавства), Воєца М.М. (практичний психолог), Корзун Н.М. (вчитель біології та екології), Щербак Н.В. (заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель історії та географії).

              За участь у дослідно-експериментальній роботі регіонального рівня «Навчання і виховання учнів через природовідповідну (ноосферну) освіту і екологічну безпеку» Подяками Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» відзначені вчителі початкових класів НВК: Павленко Н.П., Рибалко Т.І., Ровчак Л.П., Минюк Н.М.

За плідну роботу щодо формування людини метагалактичної цивілізації землян Дипломами Метагалактичного Центру Харкова, золотими медалями «Перший серед рівних» та книгою С. Панченка «Присутствие метагалактики» нагороджені Веприцька Н.І. (директор НВК, вчитель біології та природознавства) і Сотула О.Л. (вчитель хімії та основ здоров’я).

Презентації результатів дослідно-експериментальної діяльності у 2013-2016 роках експериментальних навчальних закладів регіонального рівня за темою «Навчання і виховання учнів через природовідповідну (ноосферну) освіту і екологічну безпеку» також присвячений спеціальний випуск науково-методичного журналу КВНЗ «ХАНО» «Джерело педагогічних інновацій», до якого під заголовком «Ноосферний простір: відкритість світу в єднанні життєстверджуючого буття навчального закладу і села» увійшли узагальнені матеріали щодо участі НВК у експерименті (Дикань А.В. – «Управління процесом упровадження ідей природовідповідної (ноосферної) освіти в навчально-виховний процес»; Веприцька Н.І. – «Створення ноосферного простору в єдності життя навчального закладу і села»; Воєца М.М. - «Результати досліджень психічних станів учнів у процесі впровадження ноосферної освіти»).

Бугаївський НВК з дослідно-експериментального закладу регіонального рівня переведено у розряд закладів, що здійснюють інноваційну діяльність.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 493 | Додав: sania | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Контакти
КЗ "Бугаївський ліцей Ізюмської районної ради Харківської області"
Адреса: пл.Центральна,12 с.Бугаївка, Ізюмський район, Харківська область, 64320
Телефон:05743 63-7-80

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz