Субота, 04.05.2024, 03:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальний заклад "Бугаївський ліцей Ізюмської районної ради Харківської області"


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 28
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 1 » Звіт директора НВК за 2015 - 2016 н.р.
22:31
Звіт директора НВК за 2015 - 2016 н.р.

30  30травня 2016 року в НВК пройшов щорічний звіт директора Бугаївського НВК  про свою діяльність протягом навчального .  На  конференцію були запрошені всі члени колективу НВК,  сільський голова, спеціалісти ТОВ «СК Восток».  Також на конференцій був присутній  заступник голови Ізюмської РДА Лесик В.Я.Діяльність Веприцької Ніни Іллівни, директора Бугаївського  НВК,  було оцінено «задовільно » одноголосно, в голосуванні приймали  участь 45 чоловік.

 

БУГАЇВСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО - ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС

ІЗЮМСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Витяг з протоколу № 1

загальних зборів учнівського та педагогічного колективів,  батьківського комітету,

Ради НВК, громадськості Бугаївського НВК

30.05.2016

       

Присутні -  45 чоловік ( представники батьківської громадськості (15 чол.) , трудового колективу

                    (15 чол) , учнівського колективу (15 чол.))

Запрошені:  всі члени колективу НВК,  сільський голова, спеціалісти ТОВ «СК Восток».

Присутній заступник голови Ізюмської РДА Лесик В.Я.

 

Голова зборів – Теницька Г.П.

Секретар  – Ворона Н.М.

Порядок денний:

1.Звіт директора НВК Веприцької Н.І. про свою діяльність за 2015/2016 навчальний рік.

2.Вибори складу Ради НВК.

3.Затвердження плану роботи Ради НВК на 2016/2017 навчальний рік.

 

1.Слухали:

1.1.Доповідь директора НВК Веприцької Н.І., яка вказала на проблему, за якою працює НВК, підбила підсумки роботи навчального закладу за минулий навчальний рік.

У 2015/2016 навчальному році:

- в дошкільному підрозділі працює 4 групи (ясельна, молодша різновікова, середня, старша), в яких виховується 71 дитина.  На кінець навчального року були проведені моніторингові дослідження рівня знань дітей старшої групи :

  • високий рівень мають -  9 – 48%;
  • достатній                      - 5- 26%;
  • середній                         - 5- 26%.

18 дітей старшої групи підуть до школи :

Бугаївський НВК – 15 дитина;

Олександрівську ЗОШ – 3 дітей.

На новий 2017-2016 навчальний рік перспективна мережа складає  62 дитини.

- в щкільному підрозділі  навчається 175 учнів, з них учнів 1-4 класів – 63 учні, 5-9 класів – 88 учнів, 10-11 класів – 27 учнів.  Випускників 9 класу - 15 учнів. Випускників 11 класу - 10 учнів. Середня наповнюваність класів 15 учнів. У школі за рахунок позабюджетних коштів була відкрита група продовженого дня, яку відвідувало 19 учнів 1-4 класів.

         До закладу потребують підвозу 33 учнів та 15 вихованців, 1 вчитель з селищ Розсохувате, Попасне, Сухий Яр, Чорнобаївка. Підвіз здійснюється шкільним автобусом. Підвозяться вихованці  з сіл Олександрівка, Казютівка, Калинове, Підвисоке

                За підсумками 2015/2016 навчального року року із 156 учнів 2-11 класів навчальні досягнення високого рівня мають 17 учнів (10,9%), достатнього – 37 учнів (25,7%).

             Дошкільний підрозділ має укомплектовані 4 групові кімнати, спальні, музичну залу. Діти забезпечені іграшками, розвиваючими іграми.

До послуг учнів 12 навчальних кабінетів, 3 комп’ютерні класи (28 ПК), спортивна та актова зали, спортивний та футбольний майданчики, 2 майстерні, їдальня.

Бібліотечний фонд налічує – 12443 примірників художньої та навчальної літератури.

           Навчально-виховний процес здійснюється за одним профілем: універсальний (23 учні).        

            До закладу потребують підвозу 37 учнів та 15 вихованців, 1 вчитель з селищ Розсохувате, Попасне, Сухий Яр, Чорнобаївка. Підвіз здійснюється шкільним автобусом. Нагляд за підвезенням здійснюють чергові вчитель та вихователь.

          Гарячим безкоштовним харчуванням на 100% (64 учні) забезпечено учнів початкових класів. Дітей пільгових категорій у закладі у 2014/2015 навчальному році немає. За рахунок спонсорських коштів (ТОВ СК «Восток») харчується 111 учнів. Гарячим триразовим харчуванням забезпечено 79 вихованців дошкільного підрозділу НВК. Норми харчування виконуються на 67 %-74 % ( по основ. показн. – в середн. на 80%).

        Педагогічний колектив нараховує 33 педагога: 20 вчителів, 1 практичний психолог, 10 вихователів, 1 інструктор з фізичного виховання, 1 музичний керівник. З них 24 чол. мають вищу освіту, 9 чол. – неповну вищу. На даний час 2 вихователя і 1 вчитель здобувають вищу освіту в ХНПУ ім..Г.С.Сковороди та ДНВЗ «Донбаський державний педагогічний університет».

              Педагогічний колектив працює над проблемою «Формування та розвиток фахової компетентності педагогічних працівників закладу як чинник модернізації змісту і методики дошкільної та шкільної освіти в умовах упровадження Базового компоненту дошкільної освіти й нових Державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої освіти».

                    На базі НВК діють «опорні школи»: з англійської мови (керівник Малахова Л.О.), з історії (керівник Дикань А.В.), з фізичної культури (керівник Теницький К.В.).

                    НВК має статус експериментального навчального закладу регіонального рівня: в плані інноваційної експериментальної діяльності педагогічні працівники школи працюють над реалізацією теми «Навчання і виховання учнів через природовідповідну (ноосферну) освіту і екологічну безпеку», робота над даною експериментальною темою знаходиться на пошуково-формувальному етапі. 16.02.2016 року Бугаївський НВК взяв активну участь в роботі обласного семінару на базі ХАНО «Ноосферна освіта: формування духовного і фізичного здоров’я вчителів та учнів».

                  Протягом 2015/2016 навчального року учні НВК активно приймали участь в конкурсах творчих робіт, олімпіадах, інтелектуальних та спортивних змаганнях різних рівнів: шкільного, районного, обласного, всеукраїнського та міжнародного.

              На шкільному рівні проводилася значна позакласна робота з навчальних предметів: предметні тижні, конкурси, змагання, виставки учнівських творчих робіт – творів, рефератів, проектів, плакатів, газет, малюнків; шкільні олімпіади, ранки, вечори, тематичні лінійки.

            Директор наголосила на забезпеченні належного стану матеріально-технічної бази НВК.

Ремонт НВК здійснюється в основному через спонсорські внески батьків, «СК  «Восток». Бюджетних коштів на утримання закладу виділяється недостатньо.  До початку навчального року для укріплення матеріально- технічної бази дошкільного підрозділу :

- виконані ремонтні роботи ( пофарбовано підлогу та панелі (в групах) в усіх приміщеннях закладу, переклеяні  шпалери в групі «Ромашка», побілені стелі в спальнях).

 - для кухні замінені :  посуд для варки та роздачі їжі та посуд для дітей;

- встановлено  другий котел, забезпечено дошкільний підрозділ дровами і кочегарами;

- куплено 3 столи в групу;

- замінено 58 вікон на енергозберігаючі.

 

В шкільному підрозділі:
- капітальний ремонт укр.кабінету( шпалери, лінолеум), косметичний – в усіх кабінетах (підлога, парти, панелі) та рекреаціях;
- придбані штори – в кабінет ІКТ та математичний кабінет; меблі – в кабінет 1 класу, в кабінет ІКТ;
- проведені  ремонт та заміна сантехніки;

- закуплений посуд в шкільну їдальню.

Частина намічених заходів: ремонт цоколя, даху сарая, промивка системи опалення залишається проблематичною із-за відсутності коштів. Проблемним також залишається забезпечення меблями класних кімнат. Наявні парти і стільці псуються через свій вік.  Потребують заміни меблі початкових класів, українського, російського кабінетів.

Ніна Іллівна наголосила на дотриманні техніки безпеки, охорони праці, проаналізувала організацію харчування дітей і працівників, літнє оздоровлення, розповіла про моральне та матеріальне стимулювання учнів та працівників. Були названі й проблеми: зниження кількості учнів у школі з роками, відсутність бази та годин для відповідного профільного навчання, оновлення матеріальної бази кабінетів, відсутність коштів на ремонт цоколя, даху на шкільному гаражі, проблеми з: водою, вікнами, системою опалення, каналізацією. Педпрацівники і морально, і матеріально стимулюються, але обслуговуючий персонал не забезпечується спецодягом. Звернення громадян всі розглянуті, надані відповіді, питання вирішені.

 

1. Виступили:

1.1. Скринник В.П. член батьківського комітету 4 класу, запропонувала вибрати лічильну комісію в кількості 3-х чоловік з числа батьків ( Ровчак Т.Є., Ровчак Л.М., Корзун О.А.) для проведення голосування  та встановлення оцінки роботи директора НВК за 2015/2016 навчальний рік.

1.2. Лесик В.Я., заступник голови Ізюмської РДА,  зазначив, що в НВК добре налагоджена робота  з патріотичного виховання учнів, наголосив на посиленні підготовки учнів до районних та обласних олімпіад, на заходах, які треба спланувати ще з дошкільного підрозділу для зниження та профілактики захворюваності дітей (урізноманітнення рухового режиму, загартовування). Василь Якович повідомив, що сесією районної ради було виділено кошти ( 44700грн.) на видання, придбання і доставку підручників і посібників для учнів 4, 7 класів.

1.3. Ровчак А.Я., член Ради НВК, вказав на добру роботу педагогічного колективу НВК, зазначив, що батькам треба більше уваги приділяти питанням виховання дітей, наголосив на взаєморозумінні, співпраці вчителів і батьків.

1.4. Штельмахова О.М., член батьківської громадськості,  оцінила роботу директора задовільною, наголосила на подальшій співпраці директора НВК з відділом освіти, райдержадміністрацією, районною радою з питань ремонту  приміщень НВК, забезпечення груп, спалень, класів меблями, заміни вікон у шкільному підрозділі.

1.5. Корзун О.А., член Ради школи, оголосила результати підрахунків лічильної комісії ( оцінка роботи директора НВК: із 45 чоловік – 45 голосів– задовільно).

 

1.  Ухвалили:

1.1. Роботу директора   Бугаївського НВК Веприцької Н.І. за 2015/2016 навчальний рік вважати задовільною.

 

2. Слухали:

2.1. Ровчак Т.Є., голову Ради НВК. Повідомила, що робота ради НВК будувалася у відповідності до Положення про раду загальноосвітнього навчального закладу, затвердженого наказом Міносвіти  і  науки України 27.03.2001 р. № 159, та плану Ради НВК  на 2015/2016 н.р.

Протягом року була пророблена велика спільна робота НВК і  ради НВК щодо роботи з дітьми з неблагонадійних сімей, харчування, організації дозвілля, оздоровлення.

 

2.Виступили:

2.1. Малахова Л.О., запропонувала продовжити роботу Ради НВК та оновити склад Ради.

2.2. Бобрусь А.Г., яка запропонувала обрати Раду НВК в кількості 16 осіб, по 4 чоловіки від батьків, учнів, трудового колективу НВК  та громадськості.

2.3. Проскуріна Ю.Г., запропонувала обрати Раду НВК в складі:

Трудовий колектив:

2.3.1. Веприцька Н.І. – директор НВК;

2.3.2. Кохан О.В. – ЗНВР дошкільного підрозділу;

2.3.3. Щербак Н.В. – ЗНВР шкільного підрозділу;

2.3.4. Теницький К.В. – вчитель фізичної культури НВК;

Громадськість села:

2.3.5. Дикань О.В. – сільський голова;

2.3.6. Ровчак А.Я. – директор ТОВ ,,СК,,Восток”;

2.3.7. Єрьоміна О.В. – головний економіст ТОВ ,,СК,,Восток”;

2.3.8. Курило Т.І. – медичний працівник СВЗГСМ;

Батьки:

2.3.9. Ровчак Т.Є. – член батьківського комітету 11 класу;

2.3.10.Головін Р.І . – член батьківського комітету 6 класу;

2.3.11. Васькін С.А. – член батьківського комітету 4 класу;

2.3.12. Корзун О.А. - член батьківського комітету старшої групи д/п;

Учні:

2.3.13. Осаулко Катерина – учениця 9 класу;

2.3.14. Пільгуй Карина – учениця 10 класу;

2.3.15.Широкорад Максим. – учень 11 класу;

2.3.16.Снісаренко Людмила – учениця 11 класу.

 

 

2.Ухвалили:

2.1. Обрати Раду НВК в складі:

2.3.1. Веприцька Н.І. – директор НВК;

2.3.2. Кохан О.В. – ЗНВР дошкільного підрозділу;

2.3.3. Щербак Н.В. – ЗНВР шкільного підрозділу;

2.3.4. Теницький К.В. – вчитель фізичної культури НВК;

2.3.5. Дикань О.В. – сільський голова;

2.3.6. Ровчак А.Я. – директор ТОВ ,,СК,,Восток”;

2.3.7. Єрьоміна О.В. – головний економіст ТОВ ,,СК,,Восток”;

2.3.8. Курило Т.І. – медичний працівник СВЗГСМ;

2.3.9. Ровчак Т.Є. – член батьківського комітету 11 класу;

2.3.10. Головін Р.І . – член батьківського комітету 6 класу;

2.3.11. Васькін С.А. – член батьківського комітету 4 класу;

2.3.12. Корзун О.А. - член батьківського комітету  старшої групи д/п;

2.3.13. Осаулко Катерина – учениця 9 класу;

2.3.14. Пільгуй Карина – учениця 10 класу;

2.3.15.Широкорад Максим. – учень 11 класу;

2.3.16.Снісаренко Людмила – учениця 11 класу.

2.2. Встановити термін повноважень Ради НВК на 2016/2017 н.р. – 1 рік з дня затвердження

складу.

2.3. Затвердити Ровчак Т.Є. головою Ради НВК на 2016/2017 н.р.

 

4. Слухали:

4.1. Ровчак Т.Є., голову Ради НВК 2015/2016 н.р., яка познайомила з планом роботи Ради НВК на 2016/2017 н.р.

 

4. Виступили:

4.1. Кохан О.В., запропонувала затвердити план роботи Ради НВК на 2016/2017 н.р.

 

4. Ухвалили:

4.1. Затвердити план роботи Ради НВК на 2016/2017 н.р

 

Голова  зборів:                                                         Теницька Г.П..

Секретар:                                                                  Ворона Н.М.

 

 

Переглядів: 686 | Додав: sania | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Контакти
КЗ "Бугаївський ліцей Ізюмської районної ради Харківської області"
Адреса: пл.Центральна,12 с.Бугаївка, Ізюмський район, Харківська область, 64320
Телефон:05743 63-7-80

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz