Субота, 27.04.2024, 16:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальний заклад "Бугаївський ліцей Ізюмської районної ради Харківської області"


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 28
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей

Головна » Статті » Оздоровлення » Новини

Закриття табору

18 червня у Бугаївському НВК відбулося свято, присвячене закриттю табору «Sunrise». Учні 1 - 4 класів разом з вчителями (Малаховою Л.О. та Воєцою М.М.) підготували концертну програму під назвою “English is fun”. Кожен з сформованих загонів («Chipmunks», «Coco-cola», «Smile», «Ukrainians») продемонстрував  свої таланти.

Загін наймолодших учнів «Chipmunks» - «Бурундучки» показав, як вони вже вміють рахувати, читати та декламувати вірші. На прощання малюки заспівали пісню «АВС».

Загін «Coca-cola» заспівав свою улюблену пісню про кольорові кульки «Colour song» та запросив усіх глядачів до подорожі у джунглі.

Загін «Smile» дуже любить свою школу. Про школу вони й співали пісні і розігрували сценки. Особливо сподобалась глядачам сценка «Jenny the Liar».

 Загін учнів 4 класу під назвою «Ukrainians» («Українці») показали усім присутнім як   вони люблять літо. Вони заспівали свою улюблену пісню про літо «I Love Summer» і розіграли сценку про відпочинок на морі «Rowing».

Активну участь у підготовці свята приймали вожаті – учні 9 та 10 класів. Вони не лише допомагали малюкам на репетиціях, а й підготували свій власний номер (сценка « At the Cafe»).

A в кінці концертної програми весь зал заспівав улюблену табірну пісню «If You Are Happy». Дітей привітала директор Бугаївського НВК Веприцька Н.І. та головний економіст ТОВ СК «Восток» Єрьоміна О.В.

                                                          

Категорія: Новини | Додав: sania (22.06.2015)
Переглядів: 517 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Контакти
КЗ "Бугаївський ліцей Ізюмської районної ради Харківської області"
Адреса: пл.Центральна,12 с.Бугаївка, Ізюмський район, Харківська область, 64320
Телефон:05743 63-7-80

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz